Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win exclusieve GTA V-goodies

Op dinsdag 17 september verscheen GTA V dan eindelijk voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. De PlayStation 3-versie kreeg van Simon een Hotliner toebedeeld en Koen en Alex zijn ook erg lovend over de game in de hangout.

De game heeft al meer dan een miljard dollar opgebracht in een paar dagen en daarom is het tijd voor een feestje. Rockstar Games heeft enkele toffe, exclusieve goodies beschikbaar gesteld, die je nu kunt winnen!

onbekend

1x - T-shirt (M) GTA V-logo
1x - T-shirt (L) GTA V-logo
5x - T-shirt (M) San Andreas Federal Reserve System
2x - Sleutelhanger met lampje van Bugstars (het busje waar je in de game de overvallen mee doet) en een heleboel stickers.

Om kans te maken op één van bovenstaande goodies van GTA V, hoef je alleen hieronder je antwoord achter te laten op de volgende vraag:

Welk GTA-deel is jouw favoriet en waarom?

Deze prijsvraag is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?