Le Tour de France - Season 2014

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 19 juni 2014
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Winacties: Win: L.A. Noire goodie-bags

Het gaat maar door, we komen weer met een nieuwe prijsvraag! Deze keer gaat het om de detective game L.A. Noire. De site staat binnenkort helemaal in het teken van deze nieuwe titel van Rockstar en daar hoort natuurlijk ook een prijsvraag bij! Wil je kans maken op één van de drie goedie-bags? Lees dan snel verder!

Wat moet je doen om kans te maken? Simpel.

Maak een video of een foto van een moord-scene!

Deze prijsvraag is afgelopen! Meedoen heeft geen zin meer dus.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor echte ongelukken die gebeuren tijdens deze fotoshoot/opnamen. Wij bedoelen dus geen echte moorden!

Laat je antwoord achter in het L.A. Noire prijsvragen-topic.

De leukste en grappigste inzendingen maken kans op één van die goedgevulde goodiebags!

De actie loopt tot 4 juni, daarna zullen we de winnaars uitkiezen.

Veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?