The Last of Us Part 2

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 19 juni 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

Winacties: Win The Last of Us Part 2 Ellie Edition

The Last of Us Part 2 heeft nogal wat prijzen in de wacht gesleept, maar deze keer zijn ze zelf de prijs. We geven namelijk The Last of Us Part 2 Ellie Edition weg!

Ellie is een hoofdpersoon in de Last of Us-serie en The Last of Us Part 2 Ellie Edition is zeker de ster van alle beschikbare versies van The Last of Us Part 2. De Ellie Edition zit namelijk boordevol goodies. Zo zit natuurlijk de game met steelbook cover in dit toffe pakket, maar bevat de Ellie Edition ook een Ellie figurine, een art book, een logo patch, een art print, een vinyl met de originele soundtrack, digitale content, stickers en pins. Nog niet overtuigd of deze action-adventure game en alle goodies de moeite waard zijn om mee te doen aan deze prijsvraag? Check dan vooral de review van The Last of Us Part 2 en bekijk hier The Last of Us Part 2 gameplay.

onbekend

Om mee te doen met de prijsvraag hoef je alleen hieronder te reageren waarom jij denkt dat The Last of Us Part 2 een terechte winnaar is van de beste game van 2020 in de Gameliner Awards en het daarom graag zelf ook wilt spelen! Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?