The Last of Us Part 2

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 19 juni 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

Video: Nieuwe gameplaybeelden The Last of Us: Part 2

Gisterenavond hield Sony een speciale State of Play voor The Last of Us: Part 2. Tijdens deze presentatie werden nieuwe gameplaybeelden getoond.

Eerder deze week kondigde Sony aan dat er een speciale State of Play voor The Last of Us: Part 2 wordt gehouden. Gisterenavond onthulde Sony tijdens deze State of Play nieuwe gameplaybeelden. In deze video, die meer dan twintig minuten duurt, kunnen we nieuwe features zien die aan de game zijn toegevoegd. Zo kan Ellie slingeren aan een touw, zwemmen en een boot besturen. Daarnaast kun je Ellie's wapens ook upgraden en zien we in deze video wat meer van de wereld en wat je daarin aantreft.

The Last of Us: Part 2 verschijnt 19 juni exclusief voor de PlayStation 4.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?