LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

84.000 zelf gemaakte levels voor LittleBigPlanet

Een tijdje terug verscheen LittleBigPlanet voor de PlayStation 3. Een 3D platformer waarin je al je creativiteit los kan laten door vooral je eigen levels zelf te maken.

En dat is ook precies wat gamers aan het doen zijn. Sinds de launch van de game zijn er al 84.000 levels gemaakt en geüpload. Daar boven op zijn er online 27 miljoen levels gespeeld. We kunnen zeggen dat Sony en Media Molecule erg blij zijn. Het schijnt zelfs dat er een huwelijksaanzoek heeft plaatsgevonden door middel van een zelf gemaakt level. Nou is dat geen vreugdevol nieuws hier zo in de vroege ochtend?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?