Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Animal Crossing: New Horizons krijgt verjaardags update

Animal Crossing: New Horizons krijgt een grote update om diens eerste verjaardag te vieren. De update voegt flink wat nieuwe functies toe, waaronder nieuwe items met Sanrio-thema, een geüpgraded Custom Design app voor je Nook Phone en meer design slots.

Je krijgt vijftig extra slots voor zowel normale- als pro custom designs middels een upgrade die tweeduizend Nook Points kost bij de kiosk in Resident Services. Je kunt nu ook meer objecten, zoals paraplu's, kleine vlaggen, uchiwa en fotolijstjes aanpassen. Er komen ook seizoensitems aan zoals een scheetkussen voor 1 april en gala items voor de lente. Daarnaast wordt zoals eerder aangekondigd het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack weer uitgebracht.

De Animal Crossing: New Horizons verjaardags update komt uit op 18 maart. Het scheetkussen is er van 26 maart tot 1 april en Gala items zijn er van 1 tot 30 april. Vanaf 26 maart is het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack bij sommige Europese winkels en uiteraard ook online verkrijgbaar.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?