Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Apex Legends Revelry pakt het anders aan

We zijn van Apex Legends gewend dat er ieder seizoen een nieuw personage of een nieuwe map bij komt. Dat is in Revelry niet het geval.

Het zestiende seizoen van Apex Legends gaat volgende week alweer beginnen, maar de ontwikkelaar pakt het dit keer anders aan. Er komt geen nieuw personage of een nieuwe map bij in het nieuwe seizoen genaamd Revelry. Respawn Entertainment is vooral bezig geweest met veranderingen in de klassen die je kunt spelen. Vanaf het nieuwe seizoen worden alle helden die je kunt spelen ingedeeld in een van de vijf klassen. Dit zorgt ervoor dat de personages die al langer in de game zaten weer wat meer gebalanceerd zijn. Daarnaast komt er een nieuwe game modus bij: Team Deathmatch. Dit is niet echt een verrassing, aangezien deze modus al eerder toe werd gevoegd in de mobiele versie van de game. Er mag dan geen nieuwe map of nieuw personage bij komen in Revelry, maar er is alsnog genoeg te doen. Het Celestial Sunrise Collection Event is vandaag net afgelopen, maar gelukkig hoeven fans maar een week te wachten op het nieuwe seizoen.

Apex Legends Season 16: Revelry gaat live op 14 februari.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?