Trailer: Apex Legends ontvangt tijdelijk Hardcore Royale-modus

Geplaatst: 19 januari 2023 20:50
Aangepast: 19 januari 2023 21:34

Apex Legends is bezig aan het vijftiende seizoen en tussendoor komen er allerlei evenementen aan te pas. In het Celestial Sunrise Collection Event kunnen spelers tijdelijk aan de slag met een nieuwe modus.

Deze modus draagt de naam Hardcore Royale. In deze gamemodus moet je risico nemen om te winnen. Met een beperkte HUD en een ring die vanaf moment één maximale schade uitdeelt, is het aan spelers om er vol voor te gaan. Alles of niets! Je moet zonder EVO Armor, helmen en armorwissels te werk gaan. Verder brengt het Celestial Sunrise Collection Event veel nieuwe exclusieve items met zich mee, zoals skins en andere hebbedingetjes. Fans zijn echter niet echt te spreken over de cosmetische items in Apex Legends. In de comments van de onderstaande trailer wordt voornamelijk de prijs gezien als het pijnpunt.

Bekijk hier onze review van Apex Legends. Wil jij een goed begin maken in het nieuwe seizoen? Check dan hier Drie van die dingen die Apex Legends: Eclipse introduceert.

Apex Legends is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. De Hardcore Royale-modus is beschikbaar van 24 januari t/m 7 februari.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord