Bandai brengt Genshin Impact-wafels met verzamelkaarten uit

Geplaatst:
Aangepast: 20 januari 2022 13:36

Bandai brengt Genshin Impact-wafels uit. Bij deze wafels zitten ook verzamelkaarten.

Bandai brengt Genshin Impact's gasha-systeem naar de echte wereld. Het bedrijf brengt namelijk Genshin Impact-wafels uit waar verzamelkaarten bij zitten. Premium Bandai brengt een speciale lijn aan wafeltjes uit in een doos van twintig stuks. In elke verpakking zit niet alleen een wafeltje, maar ook een verzamelkaart. In totaal zijn er vierentwintig verzamelkaarten beschikbaar. Zestien van deze kaarten bevatten de splash art van de personages Rosaria, Yanfei, Sayu, Kujou Sara, Thoma, Gorou, Yun Jin, Eula, Hu Tao, Kamisato Ayaka, Kaedahara Kazuha, Raiden Shogun, Yoimiya, Sangonomiya Kokomi, Arataki Itto en Shenhe. De overige acht kaarten bevatten officiële artwork van grote updates en in-game evenementen, zoals Lantern Rite en Midsummer Island Adventure. Een doos met twintig pakjes kost 3.300 Japanse yen. Het kopen van één doos is echter niet genoeg om je verzameling compleet te maken. De wafels komen in mei uit.

De dozen met Genshin Impact wafeltjes zijn alleen beschikbaar in Japan, maar er komen wellicht wederverkopers die de wafeltjes ook deze kant op verzenden.

Bron: Siliconera
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord