Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Bandai brengt Genshin Impact-wafels met verzamelkaarten uit

Bandai brengt Genshin Impact-wafels uit. Bij deze wafels zitten ook verzamelkaarten.

Bandai brengt Genshin Impact's gasha-systeem naar de echte wereld. Het bedrijf brengt namelijk Genshin Impact-wafels uit waar verzamelkaarten bij zitten. Premium Bandai brengt een speciale lijn aan wafeltjes uit in een doos van twintig stuks. In elke verpakking zit niet alleen een wafeltje, maar ook een verzamelkaart. In totaal zijn er vierentwintig verzamelkaarten beschikbaar. Zestien van deze kaarten bevatten de splash art van de personages Rosaria, Yanfei, Sayu, Kujou Sara, Thoma, Gorou, Yun Jin, Eula, Hu Tao, Kamisato Ayaka, Kaedahara Kazuha, Raiden Shogun, Yoimiya, Sangonomiya Kokomi, Arataki Itto en Shenhe. De overige acht kaarten bevatten officiële artwork van grote updates en in-game evenementen, zoals Lantern Rite en Midsummer Island Adventure. Een doos met twintig pakjes kost 3.300 Japanse yen. Het kopen van één doos is echter niet genoeg om je verzameling compleet te maken. De wafels komen in mei uit.

De dozen met Genshin Impact wafeltjes zijn alleen beschikbaar in Japan, maar er komen wellicht wederverkopers die de wafeltjes ook deze kant op verzenden.

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?