Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Bekijk de manschappen van Tom Clancy's EndWar

Ubisoft heeft voor de game Tom Clancy's EndWar een nieuwe trailer gelanceerd onder de naam 'The End Trailer'. De trailer begint dan ook met de tekst: "If you are watching this, the end has begun".

Daarna wordt je voorgesteld aan de zeven klassen die de game je te bieden heeft, waaronder eenheden als riflemen, combat engineers en gunships. Zo kom je meer te weten over de manschappen die je vanaf 6 november in de game kunt besturen. De game komt uit op de Xbox 360, PlayStation 3, PSP en Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?