LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Bekijk de Sackboy in zijn natuurlijke omgeving

24 oktober zal LittleBigPlanet op de PlayStation 3 verschijnen. Ondertussen zijn we al doodgegooid met allerlei leuke en interessante feitjes over de game. Maar door al dat vrolijke gepraat over de game, raken de hoofdrolspelers van LBP, de Sackboys en -girls, af en toe wat ondergesneeuwd.

Om de Sackboys en Sackgirls toch nog even in de spotlight te brengen, komt Sony met een documentaire. Hierin zie je, begeleid door het commentaar van een Steve Irwin-wannabe, de Sackboy in zijn natuurlijk habitat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?