Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Binnenkort nieuws over Warcraft, Overwatch en Diablo

Kijk je uit naar nieuws van een aantal grote Blizzard-franchises? Dan kun je vanaf vandaag de dagen aftellen.

Er komt binnenkort weer nieuwe informatie naar buiten over enkele bekende gameseries van Blizzard. Het is een tijdje stil geweest rondom nieuwe games zoals Overwatch 2 en Diablo IV. Aan die stilte lijkt dus gelukkig een einde te komen. In een tweet bevestigt Mike Ybarra, het hoofd van Blizzard Entertainment, namelijk dat er de komende weken wat nieuwe informatie wordt vrijgegeven over Warcraft en Overwatch. Diablo volgt op een later moment. Het is op dit moment nog onduidelijk om wat voor nieuws het gaat. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de details.

Wanneer het nieuws bekend is, lees je dat hier op Gameliner. In de tussentijd heb je nog wat tijd om bij te komen van het nieuws dat Microsoft Activision Blizzard heeft overgenomen.

BRON Mike Ybarra

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?