Ninja Gaiden 2 (Sigma)

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 6 juni 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Hack and Slash
  • Gameliner score

Binnenkort NInja Gaiden II demo?

Het lijkt erop dat er zeer binnenkort een demo komt van de nieuwe Ninja Gaiden II. Er staat namelijk in de Xbox Live Marketplace een nog niet te selecteren demo van deze game onder de GDC 2008. Er staat hierbij dat hij binnenkort komt. Waarschijnlijk zal dat deze week nog gebeuren aangezien nu nog de GDC plaatsvind. Blijf Ninja Gaiden II nieuws checken op Gameliner voor meer info rondom deze game en de demo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?