Yakuza 3

  • Ontwikkelaar Amusement Vision
  • Eerste releasedatum 12 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Binnenkort Yakuza 3 demo

Binnenkort zal er een demo verschijnen van Yakuza 3 (Ryu ga Gotoku Kenzan! in het Japans) op het Japanse PlayStation Network. De game zelf komt daar uit op 6 maart. Wij moeten nog wachten.

De eerste Yakuza kwam op de PlayStation 2 en werd door de pers gezien als redelijke game. Yakuza 2 is er wel in Japan, maar het is niet zeker of hij ooit nog naar Europa komt. Yakuza 3 komt wel wereldwijd uit en zal zich in een andere tijd afspelen dan in de vorige games, namelijk in het feodale Japan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?