Bit: John Wick in Resident Evil 4, want waarom niet?

Geplaatst:

Okay, iedereen vindt Leon S. Kennedy een behoorlijk toffe peer. De man weet met wapens om te gaan en heeft sexy haar, wat hem destijds de perfecte protagonist voor de zombie shooter maakte. Maar goed, in 1998 wist Capcom nog niet dat we met een andere goed gecoiffeerde gunslinger genaamd John Wick van doen zouden krijgen. Hoe zou de franchise eruit hebben gezien met hem in plaats van Leon? Dat is een vraag waar we sinds een paar dagen antwoord op hebben.

Sommige mensen hebben namelijk veel te veel tijd om handen. Neem YouTuber eli_handle_b․wav bijvoorbeeld. Deze creatieveling heeft zich waarschijnlijk eindeloos geïrriteerd aan de eerder geopperde vraag. Wat als Los Ganado Johnny's trouwe viervoeter om zeep hadden geholpen? Nou, dan krijg je zoiets als dit:

Eerlijk is braaf, eli_handle_b․wav heeft hiermee wel een zeer goede edit op het interwebs gemieterd. Een beetje actie, een zielig openingsshot, zelfs hele dialogen met The Merchant. Petje af hoor. Maar goed, zelfs zonder John Wick als protagonist doet Resident Evil 4 goede zaken, als we Brams Resident Evil 4 remake review mogen geloven.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 maart 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord