Black Ops 6 mist Theater Mode op PS4 en Xbox One

-

Call of Duty: Black Ops 6 zal geen Theater Mode bevatten op de PS4 en Xbox One. En dat betekent dat spelers op deze consoles geen toegang hebben tot de populaire functie die gameplay opnames mogelijk maakt. X-account 'CharlieIntel', gewijd aan Call of Duty-nieuws, deelde een bericht waarin de beslissing te lezen valt.

Theater Mode, dat in 2010 werd geïntroduceerd met de eerste Black Ops, maakt zijn comeback in Black Ops 6, maar zal alleen beschikbaar zijn op de PC, PS5, en Xbox Series X/S. De afwezigheid op PS4 en Xbox One is teleurstellend voor veel gamers die nog niet zijn overgestapt naar de nieuwere consoles. Ondanks deze beperking biedt Black Ops 6 nog steeds veel nieuwe functies zoals de omnimovement en een actievolle singleplayer campagne. De game brengt ook 16 gloednieuwe multiplayer maps en round-based Zombies terug. Kortom: er is nog steeds onwijs veel om naar uit te kijken.

Met deze nieuwe details blijft Call of Duty: Black Ops 6 veel verwachtingen wekken. Of het echter voldoet aan de hype, zal pas blijken na de release op 25 oktober.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord