Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Burnout: Paradise haalt plek één in Nederland

Het best verkochte spel van de afgelopen week in Nederland is Burnout: Paradise. Hiermee lost dit PlayStation 3-spel Mario & Sonic af, die vorige week nog op de eerste plaats stonden. Ook de Xbox 360-versie van Burnout: Paradise is vaak verkocht, die versie staat namelijk derde in de lijst.

De complete verkooplijst ziet er als volgt uit:

1. Burnout: Paradise (PS3)
2. Mario & Sonic Olympic Game (Wii)
3. Burnout, Paradise (360)
4. Super Mario Galaxy (Wii)
5. Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3)
6. Call of Duty 4: Modern Warfare (PC)
7. Assassin's Creed (PS3)
8. Call of Duty 4: Modern Warfare (360)
9. Guitar Hero 3: Legend of Rock (Wii)
10.Mario Party 8 (Wii)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?