Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Burnout Paradise Trophies bekend

Alsof de gratis bikerpack van Criterion al niet genoeg was om je weer Burnout Paradise te laten spelen, komt nu dus ook zeer snel de trophy-patch.

Op de patch moeten we helaas nog heel even wachten, die staat namelijk gepland voor 25 september. Maar op de website PS3trophies.org staat alvast de lijst met trophies en wat voor stunts en races je ervoor moet doen om deze virtuele bekers te winnen. In totaal zijn het 64 trophies waarvan 1 platinum, 4 gold, 11 silver en 48 bronze.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?