Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Cagney update voor 360 versie Burnout Paradise

In de nieuwe Cagney update van BurnOut Paradise heb je de mogelijkheid om nieuwe Freeburn challenges te spelen, nieuwe game modes uit te proberen en in nieuwe wagens racen. Daarnaast zijn er ook verschillende bugfixes uitgevoerd.

Deze update was al een paar weken beschikbaar voor de PlayStation 3. De Xbox 360 bezitters moesten wachten. Vandaag is de update toch uitgekomen. De reden voor dit uitstel waren wat problemen met Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?