Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty komt naar Nintendo-consoles

Call of Duty gaat de komende tijd ook uitkomen op de consoles van Nintendo. Dat kondigde Brad Smith, een voorzitter van Microsoft, aan op Twitter.

Nee je bent niet aan het dromen, Microsoft heeft echt een deal met Nintendo gesloten dat de populaire first-person shooter-franchise Call of Duty voor de komende tien jaar ook uitkomt op de moderne consoles van Nintendo. Smith zegt dat Nintendo-spelers vanaf release met de nieuwste Call of Duty-games aan de slag kunnen zonder enige missende content en alle features. De voorzitter zegt ook dat Microsoft zo de Call of Duty-franchise zo toegankelijk mogelijk maakt voor alle gamers en de competitie in de game markt zo in stand houdt. Dit slaat waarschijnlijk op de twijfels die waakhonden hebben over Xbox' overname van het gamebedrijf Activision Blizzard. De tweet met de aankondiging is hieronder te bekijken.

Hoe denk jij dat Call of Duty gaat werken op Nintendo-consoles?

BRON Microsoft

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?