Call of Duty komt naar Nintendo-consoles

Geplaatst: 21 februari 2023 09:52
-

Call of Duty gaat de komende tijd ook uitkomen op de consoles van Nintendo. Dat kondigde Brad Smith, een voorzitter van Microsoft, aan op Twitter.

Nee je bent niet aan het dromen, Microsoft heeft echt een deal met Nintendo gesloten dat de populaire first-person shooter-franchise Call of Duty voor de komende tien jaar ook uitkomt op de moderne consoles van Nintendo. Smith zegt dat Nintendo-spelers vanaf release met de nieuwste Call of Duty-games aan de slag kunnen zonder enige missende content en alle features. De voorzitter zegt ook dat Microsoft zo de Call of Duty-franchise zo toegankelijk mogelijk maakt voor alle gamers en de competitie in de game markt zo in stand houdt. Dit slaat waarschijnlijk op de twijfels die waakhonden hebben over Xbox' overname van het gamebedrijf Activision Blizzard. De tweet met de aankondiging is hieronder te bekijken.

Hoe denk jij dat Call of Duty gaat werken op Nintendo-consoles?

Bron: Microsoft

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

28 oktober 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord