Call of Duty: Modern Warfare 2 op pc en Xbox standaard crossplay

Geplaatst:

Call of Duty: Modern Warfare 2 is uit en dus zijn er weer talloze mensen te vinden in de nieuwe game. Maar de pc- en Xbox-gamers die graag met gamers op hetzelfde platform spelen hebben een probleem.

Met het uitkomen van Call of Duty: Modern Warfare 2 is het natuurlijk weer ontzettend druk op de online servers. Er worden aardig wat multiplayer potjes gedaan in deze nieuwste iteratie. Toch lijkt nog niet alles helemaal vlekkeloos te werken en in dit geval vooral voor de Xbox en pc-gebruikers. Waar de PlayStation-gamers gewoon kunnen kiezen of zij crossplay willen spelen, krijg je bij de Xbox en pc-versie die optie niet. Crossplay biedt de mogelijkheid om te spelen met mensen die de game op een ander platform hebben. Wat de exacte reden hiervan is, is niet duidelijk. Het is ook niet bekend of Activision met een snelle fix kan komen om dit probleem te verhelpen.

Call of Duty Modern Warfare 2 crossplay 1Call of Duty Modern Warfare 2 crossplay 1

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vandaag officieel gereleased op pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Benieuwd of de game iets voor jou is, check dan zeker even de Call of Duty: Modern Warfare 2 review van Rudy.

Bron: Eurogamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord