Call of Duty: Modern Warfare 2 releasedatum onthuld

Geplaatst: 24 mei 2022 19:50

De sequel op de reboot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) heeft een releasedatum te pakken. Binnenkort kunnen Call of Duty-fans aan de slag met de nieuwste versie van wellicht de meest gewaardeerde Call of Duty-game ooit.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) is het vervolg op Call of Duty: Modern Warfare (2019). Beide games zijn onderdeel van een reboot die de Modern Warfare-serie getroffen heeft. Via social media wordt de releasedatum vrijgegeven. Een video vol met graffitikunst geeft de datum vrij. Daarnaast kunnen we binnenkort een trailer verwachten volgens het beeldmateriaal. Dit wordt waarschijnlijk op 8 juni. Aangezien de grote shows, zoals Summer Game Fest en Xbox + Bethesda, in juni plaatsvinden, is het aannemelijk dat we in juni ook de trailer voor Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) gaan krijgen.

Activision heeft naast de releasedatum ook de terugkerende personages onthuld. Price, Ghost, Gaz, Soap en Alejandro zijn van de partij in deze reboot. Het is alweer een tijdje geleden dat Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) werd aangekondigd. Je kunt hier ook het logo bekijken van Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022).

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) verschijnt op 28 oktober voor de pc en consoles. Welke consoles dat precies worden is nu nog niet bekend.

Bron: Activision
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord