Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty: Modern Warfare 2 releasedatum onthuld

De sequel op de reboot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) heeft een releasedatum te pakken. Binnenkort kunnen Call of Duty-fans aan de slag met de nieuwste versie van wellicht de meest gewaardeerde Call of Duty-game ooit.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) is het vervolg op Call of Duty: Modern Warfare (2019). Beide games zijn onderdeel van een reboot die de Modern Warfare-serie getroffen heeft. Via social media wordt de releasedatum vrijgegeven. Een video vol met graffitikunst geeft de datum vrij. Daarnaast kunnen we binnenkort een trailer verwachten volgens het beeldmateriaal. Dit wordt waarschijnlijk op 8 juni. Aangezien de grote shows, zoals Summer Game Fest en Xbox + Bethesda, in juni plaatsvinden, is het aannemelijk dat we in juni ook de trailer voor Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) gaan krijgen.

Activision heeft naast de releasedatum ook de terugkerende personages onthuld. Price, Ghost, Gaz, Soap en Alejandro zijn van de partij in deze reboot. Het is alweer een tijdje geleden dat Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) werd aangekondigd. Je kunt hier ook het logo bekijken van Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022).

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) verschijnt op 28 oktober voor de pc en consoles. Welke consoles dat precies worden is nu nog niet bekend.

BRON Activision

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?