Dit is het logo van Call of Duty: Modern Warfare 2

Geplaatst: 29 april 2022 16:45
-

Na een week van hints naar de nieuwe Call of Duty-game, heeft ontwikkelaar Infinity Ward een teaser naar buiten gebracht. In een tweet werpen we een blik op het logo van Call of Duty: Modern Warfare 2.

De aankondiging van Call of Duty: Modern Warfare 2 eerder dit jaar leidde tot wat opgetrokken wenkbrauwen. Dit is namelijk niet de eerste keer dat er een game verschijnt met exact dezelfde naam. Om de twijfels maar snel weg te nemen: de nieuwe Call of Duty-game is geen remake van de originele Modern Warfare 2 uit 2009. Het is een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uit 2019. Voor de game wordt een kersverse engine gebruikt. Buiten dat leuke feitje om, wisten we tot voor kort nog maar weinig over de nieuwe Call of Duty. Eigenlijk is dat nog steeds zo, want ontwikkelaar Infinity Ward blijft relatief stil over de game. Wel deelde het officiële Twitter-account van de studio gisteren een kleine teaser waarin het logo van Call of Duty: Modern Warfare 2 te zien is. Je kunt de tweet waarin het logo gedeeld werd hieronder bekijken.

Buiten de teaser om, is er nog weinig bekend over Call of Duty: Modern Warfare 2. Wel weten we dat er ook wordt gewerkt aan een vervolg op Call of Duty: Warzone.

Bron: Infinity Ward

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

28 oktober 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord