Chaos overwint - Space Marine 2 bèta geschrapt

Geplaatst: 1 juli 2024 23:15
-

Ondanks het feit dat Warhammer 40,000: Space Marine 2 er waanzinnig vet uitziet, kampen we met een domper: de bèta van de actiegame komt niet meer tot stand.

Dit werd bekendgemaakt via een update op het pc-platform Steam. De laatste tijd hebben spelers kunnen genieten van veel Space Marine 2-nieuws. Wat dacht je van de uitgebreide Warhammer Space Marine 2 gameplaytrailer? Afijn, het goede nieuws had helaas een keerzijde. Uitgever Focus Entertainment en ontwikkelaar Sabre Interactive zijn hard aan het werk om de releasedatum te halen, maar dat betekent dat het alle hens aan dek is. Alle middelen en mankrachten zijn nodig om de eindstreep te halen - wat resulteert in de annulering van de bèta. Een vervelend nieuwtje, maar om het een beetje goed te maken is hier een nieuwe video, waarin je kan zien hoe de actiegame wordt ontwikkeld.

Check hier onze preview van Space Marine 2.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is beschikbaar vanaf 9 september voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord