Company of Heroes 3

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Company of Heroes 3 uitgesteld

Slecht nieuws voor fans die uitkijken naar de release van Company of Heroes 3. De game is namelijk uitgesteld.

Hoewel afgelopen zomer nog de relasedatum van Company of Heroes 3 werd onthuld, hebben Relic Entertainment en SEGA vandaag onthuld dat die releasedatum niet gehaald gaat worden. De game had eigenlijk volgende maand uit moeten komen, maar die releasedatum is nu opgeschoven naar volgend jaar. Via Twitter laat de ontwikkelaar weten dat de game nog niet af is en zeker nog niet voldoet aan de standaard die ze zelf gezet heeft. Om die reden is ervoor gekozen de releasedatum ruim drie maanden op te schuiven. In plaats van 17 november, komt de game nu in februari volgend jaar uit. Als je zo lang niet kunt wachten, kun je hier alvast drie redenen om uit te kijken naar Company of Heroes 3 lezen, om de pijn wat te verzachten.

Company of Heroes 3 verschijnt 23 februari 2023 voor de pc.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?