Crimson Desert trailer toont gevecht met de Reed Devil

-

Crimson Desert is nog steeds in ontwikkeling, maar we mogen nu smullen van een uitgebreide gameplaytrailer. Het eindbaasgevecht met de Reed Devil wordt namelijk getoond.

De locatie waar Kliff de Reed Devil tegenkomt is nogal logisch. Ze vechten namelijk in een vallei vol met riet. Hierdoor is er genoeg ruimte om te manoeuvreren, maar dat wil nog niet zeggen dat het een eenvoudig gevecht is. De video duurt namelijk al zeven minuten. Het is nogal een teleurstellend einde, want de Reed Devil gaat ervandoor. Hij spat letterlijk uit elkaar en verdwijnt. Toch is het de moeite waard, want het eindbaasgevecht kun je gerust cinematisch noemen. De aanvallen volgen elkaar snel op en daardoor moet je net zo snel uit de weg springen. Wanneer de gezondheidsbalk leeg is, is het niet over. De Reed Devil heeft allerlei trucjes om je af te leiden en om het gevecht nog langer te laten duren. Een ander eindbaasgevecht werd vorige week nog met ons gedeeld. De White Horn eindbaas van Crimson Desert zag er nog intenser uit.

Crimson Desert is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crimson Desert

Ontwikkelaar:

Pearl Abyss

Uitgever:

Pearl Abyss

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord