Intens 'White Horn' eindbaasgevecht in Crimson Desert

-

De felbegeerde actiegame Crimson Desert bevat eindbaasgevechten. Check hier zeven minuten aan pure gameplaybeelden en ontmoet de imposante White Horn.

Het beest heerst over de besneeuwde bergtoppen en de confrontatie met de speler is dan ook niet uit te stellen - al zien we eerst wat van de combat tegen de reguliere bandieten. Spelers kunnen zich opmaken voor traditionele actie/RPG-combat, terwijl er ook wat moves voorbij komen die niet zouden misstaan in een WWE-titel. Afijn, het duurt niet lang, voordat de gevreesde White Horn een opkomst maakt. Het witte monsters heeft vele aanvallen waar de speler mee om moet gaan. Hij stompt als een malle door de arena heen, maar spelers kunnen zichzelf verdedigen door aanvallen te blokken en te ontwijken.

Naast deze gameplay mogen we meer aankondigingen van Crimson Desert verwachten tijdens gamescom 2024.

Crimson Desert is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Pearl Abyss
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crimson Desert

Ontwikkelaar:

Pearl Abyss

Uitgever:

Pearl Abyss

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord