Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 overspoeld met positieve reviews

Iets meer dan een jaar geleden verscheen Cyberpunk 2077 en kreeg direct zeer veel kritiek te verduren. CD Projekt Red heeft zijn zaakjes inmiddels beter voor elkaar en de game wordt dan ook overspoeld met positieve reviews.

Vrijwel direct na de lancering van de hoog geanticipeerde game kreeg Cyberpunk 2077 bakken vol kritiek over zich heen. Vooral op consoles had Cyberpunk 2077 veel problemen. Sterker nog, alle kritiek op de game heeft ervoor gezorgd dat Sony Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store werd gehaald. Het is nog even geduld hebben voor we aan de slag kunnen gaan met de next-gen versie van Cyberpunk 2077, maar niet getreurd. Inmiddels lijkt CJ Projekt Red zijn zaakjes meer dan op orde te hebben. Zelfs zodanig dat Cyberpunk 2077 op Steam wordt overspoeld met positieve reviews. Quest Director van de game Pawel Sasko liet via Twitter weten zeer blij te zijn met de positieve ontvangst van nieuwe spelers.

Mocht je dus al die tijd hebben gewacht met het spelen van Cyberpunk 2077, dan kun je nu je slag slaan. In zijn review van Cyberpunk 2077 was Rudy al erg te spreken over de game.

BRON Twitter

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?