Days Gone krijgt gratis DLC

Geplaatst: 25 april 2019 11:25

De release van Days Gone staat voor de deur en ontwikkelaar Bend Studio maakt ons nog even lekker met extra nieuws over de game. Days Gone krijgt namelijk na de release gratis DLC.

In een blogbericht geeft ontwikkelaar Bend Studio aan dat Days Gone na de release wordt voorzien van gratis DLC. Deze DLC verschijnt in juni en is bedoeld om spelers een nieuwe, meer uitdagende ervaring te bieden. De DLC komt namelijk met een nieuwe moeilijkheidsgraad die, bovenop de drie reeds aanwezige moeilijkheidsgraden, een nog grotere uitdaging biedt. Zo wordt in de 'Survival Mode-'moeilijkheidsgraad de mogelijkheid tot Fast Travel en het gebruik van Survival Vision verwijderd. Daarnaast verschijnt er elke week een nieuwe Bike, Horde of Combat Challenge waarbij je unieke voorwerpen en andere beloningen kunt vrijspelen.

onbekend

Days Gone verschijnt 26 april op de PlayStation 4. De gratis DLC is vanaf juni beschikbaar.

Bron: PlayStation Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Days Gone

Series

Days Gone

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

26 april 2019

Ontwikkelaar

SIE Bend Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord