Days Gone

  • Ontwikkelaar SIE Bend Studio
  • Eerste releasedatum 26 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score

Days Gone krijgt gratis DLC

De release van Days Gone staat voor de deur en ontwikkelaar Bend Studio maakt ons nog even lekker met extra nieuws over de game. Days Gone krijgt namelijk na de release gratis DLC.

In een blogbericht geeft ontwikkelaar Bend Studio aan dat Days Gone na de release wordt voorzien van gratis DLC. Deze DLC verschijnt in juni en is bedoeld om spelers een nieuwe, meer uitdagende ervaring te bieden. De DLC komt namelijk met een nieuwe moeilijkheidsgraad die, bovenop de drie reeds aanwezige moeilijkheidsgraden, een nog grotere uitdaging biedt. Zo wordt in de 'Survival Mode-'moeilijkheidsgraad de mogelijkheid tot Fast Travel en het gebruik van Survival Vision verwijderd. Daarnaast verschijnt er elke week een nieuwe Bike, Horde of Combat Challenge waarbij je unieke voorwerpen en andere beloningen kunt vrijspelen.

onbekend

Days Gone verschijnt 26 april op de PlayStation 4. De gratis DLC is vanaf juni beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?