Days Gone

  • Ontwikkelaar SIE Bend Studio
  • Eerste releasedatum 26 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score

Days Gone krijgt New Game Plus

Heb jij Days Gone ook al lang uitgespeeld, maar krijg je geen genoeg van de game? Dan heb ik goed nieuws voor je, want Days Gone krijgt namelijk New Game Plus.

Days Gone is inmiddels al bijna een half jaar oud, maar er wordt binnenkort alsnog een nieuwe functionaliteit toegevoegd. De game krijgt namelijk binnenkort een New Game Plus-modus. Dit werd onlangs bekendgemaakt in de PlayStation Blog. Deze nieuwe modus brengt nieuwe moeilijkheidsgraden met zich mee en je kunt er ook enkele nieuwe trofeeën verdienen. De New Game Plus-modus kun je beginnen vanaf elk opgeslagen spelbestand waarbij je de missie I'm Never Giving Up hebt voltooid.

onbekend

Days Gone is momenteel te spelen op de PlayStation 4. De New Game Plus-modus is vanaf 13 september beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?