De helft van CD Projekt Red werkt aan The Witcher 4

Geplaatst:

Het is duidelijk waar CD Projekt Red zich op dit moment mee bezighoudt. De gameontwikkelaar zet hoog in op The Witcher 4.

Deze informatie is afkomstig uit het financiële rapport voor investeerders dat CD Projekt Red recentelijk heeft vrijgegeven. De gameontwikkelaar geeft aan dat de helft van alle medewerkers op dit moment werkt aan The Witcher 4. Dit aantal kan omhoog lopen, aangezien diverse medewerkers ook hun werk aan het afronden zijn m.b.t. Cyberpunk 2077 en de uitbreiding Phantom Liberty. Er is verder nog erg weinig bekend over The Witcher 4, behalve dat het de draad verder oppakt waar The Witcher 3: The Wild Hunt eindigde. Het gaat ook nog flink wat jaren duren, voordat fans met de nieuwe Witcher-game aan de slag kunnen. Echter, CD Projekt Red heeft aangegeven dat we ons kunnen opmaken voor een nieuwe trilogie. Zodra The Witcher 4 is uitgebracht, wordt de rest van de trilogie binnen een periode van zes jaar uitgebracht.

The Witcher 4

Heb jij al een beetje zin in The Witcher 4? Laat het ons weten!

Bron: CD Projekt Red
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher 4

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord