Cyberpunk 2077 Ultimate Edition is onderweg

Geplaatst:

Er komt binnenkort een Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 aan. Deze is zowel digitaal als fysiek beschikbaar.

CD Projekt Red gaat binnenkort een Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 uitbrengen, bijna drie jaar na de oorspronkelijke lancering van de game. De Ultimate Edition, verkrijgbaar in digitale en fysieke variant voor zowel de pc als consoles, bevat de game, de gratis 2.0-update die voor aanzienlijke verbeteringen gezorgd heeft en de Phantom Liberty DLC. Dit uitgebreide pakket is bedoeld om spelers net op tijd voor Kerstmis een complete en verbeterde ervaring te bieden. Ondanks de tumultueuze geschiedenis van de game, gekenmerkt door problemen bij release, zoals ook te lezen in onze review van Cyberpunk 2077, hebben de 2.0-update en patch 1.5 Cyberpunk 2077 aanzienlijk verbeterd. Onze eigen Patrick keerde terug naar Cyberpunk 2077 en concludeerde dat de game na alle updates en Phantom Liberty nu absoluut de moeite waard is.

De Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 is vanaf 5 december zowel digital als fysiek beschikbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: CD Projekt Red
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord