Check hier alle The Game Awards 2023 content

Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

De laatste oorlog van Tom Clancy's EndWar in november

Het nieuwe pareltje van Tom Clancy, EndWar, heeft tijdens de presentatie van de game in Londen een release datum meegekregen. De game zal op 7 november 2008 uitkomen in Europa. Vanaf die dag kunnen we dus aan de slag in deze 'eindoorlog', waar je je manschappen zelfs met jouw eigen stem kunt aansturen.

Ook werd nog bekend dat de VIP-demo van de game helaas een weekje is uitgesteld, naar 7 oktober 2008.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?