Death Stranding ruim 10 miljoen keer gespeeld

Geplaatst:

Groot nieuws vanuit ontwikkelaar Kojima Productions vandaag. Death Stranding heeft namelijk de magische grens van ruim tien miljoen spelers aangetikt.

De kans is groot dat ze bij Kojima Productions vandaag de champagne hebben ontkurkt, want ze brachten groot nieuws naar buiten over Death Stranding. De game, waar Norman Reedus een belangrijke rol vertolkt, is namelijk al door tien miljoen verschillende mensen gespeeld. Een aardige mijlpaal natuurlijk. Wellicht heeft het meegeholpen dat Death Stranding recent nog is toegevoegd aan Xbox Game Pass. Ook het uitbrengen van de Death Stranding Director's Cut kan daar zomaar een bijdrage aan hebben geleverd. In een speciale tweet bedanken de mensen van Kojima Productions de tien miljoen Porters die de game hebben gespeeld.

Death Stranding is speelbaar op pc en PlayStation 5.

Bron: Kojima Productions
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord