Check hier alle The Game Awards 2023 content

FIFA 10

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Demo FIFA 10 op komst

Onder voetbal liefhebbers zijn de meningen altijd verdeeld geweest over wat nu de ultieme voetbalsim is. Het feit blijft echter dat de FIFA franchise prima kan leven naast de PES franchise.

FIFA 10 wordt binnenkort met een 'pass' onze winkelrekken ingeschopt, op 1 oktober dit jaar is de 'aftrap'. Om de potentiële spelers alvast op te warmen verschijnt er eerst nog een demo van de game op 10 september. Dan kun je alvast aan de warming up beginnen voordat je aan het echte werk begint.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?