Ghostbusters: The Video Game

  • Ontwikkelaar Terminal Reality
  • Eerste releasedatum 16 juni 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Details Ghostbusters-game bekend

Sierra heeft enkele details vrijgegeven over zijn nieuwste project, Ghostbusters. Zo zullen Bill Murray, Dan Akroyd en Harold Ramis hun stem lenen aan het spel. Ook in het spel vind je Brian Doyle Murray (Bills broer en de psychiater in Ghostbusters 2) en William Atherton (Walter Peck van het Environmental Protection Agency).

Helaas zul je in New York City niet de controle krijgen over één van de hoofdrolspelers, maar van een nieuweling. Mark Caplan, hoofd van de licentieafdeling van Sony Pictures Consumer Products, ziet het zonnig in: "We believe fans are going to be impressed with the game's ability to deliver a very authentic Ghostbusters experience, as well as its capacity to expand the Ghostbusters universe that they currently know."

Ghostbusters kun je verwachten herfst 2008, who you're gonna call?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?