Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Diablo 3 bèta voor iedereen dit weekend

Blizzard Entertainment heeft middels een persbericht bekendgemaakt dat de bèta van Diablo 3, dit weekend open is voor iedereen met een Battle.net-account.

De ontwikkelaar laat weten dat ze erg blij zijn met deze open bèta. Vandaag wordt iedereen uitgenodigd om in te loggen op de servers van Diablo 3 en daarmee worden de servers direct aan een soort van stress-test onderworpen.

De servers zullen vanaf vanavond negen uur online gaan en gesloten worden op maandag avond. In de bèta kun je kiezen uit één van de vijf heldhaftige klassen tot aan niveau dertien.

Diablo 3 verschijnt 15 mei exclusief voor de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?