Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Diablo IV

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 6 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Diablo IV is de snelst verkopende Blizzard-game ooit

Blizzard brandt voorlopig nog niet weg in de hel. Sterker nog, ze breken allerlei records dankzij de uitstekende prestaties van Diablo IV! Met veel mensen die Diablo 4 items bewerken.

Binnen vier Early Access dagen werd de game al meer dan 93 miljoen uur gespeeld. Dan weet je dat het goed gaat met jouw game. Via Twitter viert Blizzard het nieuws dat Diablo IV niet alleen ontzettend goed ontvangen is door de pers, maar het verkoopt ook als een tierelier. De verkoopcijfers zijn zo sterk, dat Diablo IV gekroond wordt tot de snelst verkopende Blizzard-game aller tijden. De pre-launch verkoopcijfers zijn nog nooit zo hoog geweest voor de uitgever. Blizzard laat er trouwens geen gras over groeien; er zijn al twee DLC's in de maak. De komende tijd zullen Diablo-fans lekker kunnen smullen van alle content die de game gaat kennen.

Check hier onze review van Diablo IV. Wil je meer leren over deze actie/RPG? Lees dan hier alles wat je moet weten over Diablo IV.

Diablo IV is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?