Diablo IV is de snelst verkopende Blizzard-game ooit

Geplaatst:
Aangepast: 27 juni 2023 10:02

Blizzard brandt voorlopig nog niet weg in de hel. Sterker nog, ze breken allerlei records dankzij de uitstekende prestaties van Diablo IV! Met veel mensen die Diablo 4 items bewerken.

Binnen vier Early Access dagen werd de game al meer dan 93 miljoen uur gespeeld. Dan weet je dat het goed gaat met jouw game. Via Twitter viert Blizzard het nieuws dat Diablo IV niet alleen ontzettend goed ontvangen is door de pers, maar het verkoopt ook als een tierelier. De verkoopcijfers zijn zo sterk, dat Diablo IV gekroond wordt tot de snelst verkopende Blizzard-game aller tijden. De pre-launch verkoopcijfers zijn nog nooit zo hoog geweest voor de uitgever. Blizzard laat er trouwens geen gras over groeien; er zijn al twee DLC's in de maak. De komende tijd zullen Diablo-fans lekker kunnen smullen van alle content die de game gaat kennen.

Check hier onze review van Diablo IV. Wil je meer leren over deze actie/RPG? Lees dan hier alles wat je moet weten over Diablo IV.

Diablo IV is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord