Diablo IV krijgt Horde-modus

Geplaatst: 25 juni 2024 10:30
-

Diablo IV gaat een Horde-modus ontvangen. In deze survival-gamemodus kunnen spelers bijzondere loot verdienen, mits ze lang genoeg weten te overleven.

Het brandend strijdtoneel van de hel is natuurlijk de ideale speeltuin voor een Horde-mode. Dit moet Blizzard ook gedacht hebben en daarom onthullen ze enigszins vroegtijdig The Infernal Hordes. Deze gamemodus wordt onderdeel van de nieuwe features die het vijfde seizoen met zich meebrengt, maar spelers kunnen alvast deelnemen aan de PTR (Public Test Realm). Via deze functie kunnen spelers alvast wat van de nieuwe content testen en feedback geven aan Blizzard, zodat zij nog aanpassingen kunnen doorvoeren voor de officiële lancering. Elke wave in The Infernal Hordes duurt 90 seconden. Je moet zo lang zien te overleven en na de tijdlimiet de boel schoonvegen. Tussendoor verdien je Burning Aether om zo nieuwe wapens en gear vrij te spelen. Mocht je de gehele Horde-mode doorkomen, dan mag je het opnemen tegen de krachtige Fell Council.

Check hier onze review van Diablo IV. Benieuwd naar meer? Hier is de releasedatum van de Vessel of Hatred DLC.

Diablo IV8

Diablo IV is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

6 juni 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord