Diablo IV: Vessel of Hatred heeft releasedatum

Geplaatst: 9 juni 2024 20:03
Aangepast: 13 juni 2024 12:13
-

Het is weer tijd om terug te keren naar de diabolische RPG van Blizzard. Diablo IV: Vessel of Hatred verschijnt over een paar maanden!

We hebben eind vorig jaar al de eerste aankondiging van Diablo IV: Vessel of Hatred kunnen zien. Hierin zien en horen we Mephisto, die dus in deze uitbreiding een grote rol speelt. Tijdens de Xbox Games Showcase hebben we een vrij lange en spectaculaire trailer mogen zien van de nieuwe uitbreiding. Hierin zien we Neyrelle die gecorrumpeerd wordt door Mephisto, de Prime Evil die ze heeft proberen op te sluiten. De uitbreiding brengt ons naar het nieuwe gebied Nahantu, waar we op zoek gaan naar Neyrelle. Ook kunnen we een nieuwe class spelen, genaamd de Spiritborn.

Diablo IV is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Vessel of Hatred-uitbreiding is beschikbaar vanaf 8 oktober.

Bron: Xbox Games Showcase
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

6 juni 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

10 juni 2024 om 07:42

Mag ik hierbij de nominatie voor beste cgi uiten

Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

10 juni 2024 om 12:36

(bijgewerkt)

Maak daar maar een +1 van

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord