Trailer: Diablo IV: Vessel of Hatred onthuld

Geplaatst:

Ben je nog fanatiek Diablo IV aan het spelen of heb je de game al aan de kant geschoven? Als dat laatste het geval is dan hoef je pas aan het einde van 2024 terugkeren, want de eerste uitbreiding voor Diablo IV is onthuld. Wij nemen de trailer van Diablo IV: Vessel of Hatred even onder de loep.

De trailer van Diablo IV: Vessel of Hatred toont geen gameplay, dus wat we precies kunnen verwachten is nog onbekend. In plaats daarvan krijgen we een oerwoud te zien, terwijl de Lord of Hatred commentaar geeft. Het lijkt erop dat dit de Torajan Jungle is, die je in Diablo II kon verkennen. Vooral de Sanctuary gaat een belangrijke rol spelen in de uitbreiding. Memphisto maakt zich klaar om terug te keren, want in de trailer laat hij weten dat hij steeds sterker wordt. Hij is een van de drie Prime Evils en daardoor de broer van Diablo en Baal.

Tijdens de presentatie hebben de ontwikkelaars laten weten dat de uitbreiding een uitgebreid verhaal met nieuwe vijanden brengt. Met daarbij nog een extra teaser, want Vessel of Hatred brengt ook een Class met zich mee. Een Class die nog nooit onderdeel is geweest van de Diablo-games. Aangezien we nog even moeten wachten op de uitbreiding kun je ondertussen Diablo IV: Seasons of Blood afmaken en onze review van Diablo IV lezen.

Diablo IV: Vessel of Hatred gaat aan het eind van 2024 verschijnen. Je kunt de game spelen via de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Diablo IV is ook beschikbaar via Steam.

Bron: BlizzCon

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord