Disney Dreamlight Valley krijgt 'Jungle Getaway' update

-

Disney Dreamlight Valley krijgt binnenkort weer een gratis update. De volgende update heeft de naam 'Jungle Getaway' gekregen.

In de nieuwe trailer krijgen we alvast de eerste beelden te zien van de gratis update voor Disney Dreamlight Valley en wat deze toevoegt aan de game. Wat we in ieder geval kunnen verwachten van de gratis update is een gloednieuwe Star Path, een groot aantal quality-of-life verbeteringen en twee nieuwe personages. De update neemt je mee naar de wereld van The Lion King en er komen twee bekende gezichten naar de game: Timon en Pumba. De nieuwe Star Path krijgt een muziekfestival- en rockconcert thema. Daar horen uiteraard nieuwe kledingstukken en haarstijlen bij voor jouw avatar.

De gratis Jungle Getaway update voor Disney Dreamlight Valley gaat op 9 oktober live op alle platforms. Lees hier onze review voor Disney Dreamlight Valley.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Ontwikkelaar:

Gameloft

Uitgever:

Gameloft

Release:

5 december 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord