Disney Epic Mickey: Rebrushed komt goed uit de verf

-

Ook Disney Epic Mickey: Rebrushed kwam voorbij tijdens de THQ Nordic Showcase. Zo te zien komt de remake goed uit de verf.

Disney Epic Mickey kwam meer dan tien jaar geleden uit op de Wii. Eerder dit jaar werd onthuld dat deze geliefde titel een remake krijgt in de vorm van Disney Epic Mickey: Rebrushed. Tijdens de THQ Nordic Showcase hebben we nieuwe gameplaybeelden mogen zien van de remake. Zo zien we hoe Mickey Mouse zijn speciale kwast kan gebruiken om nieuwe dingen te schilderen, die hij vervolgens kan gebruiken om verder te geraken, of vijanden te lijf te gaan. Ook zien we meer van Wasteland, de wereld waar de vergeten Disneyfiguren naartoe gaan en de verschillende inwoners ervan. Tot slot eindigt de trailer met de aankondiging van de pre-orderbonussen die je ontvangt wanneer je de game vooruitbestelt. Je krijgt namelijk 24 uur eerder toegang tot de game, plus een kostuumpakket. Hierin zitten verschillende kostuums voor Mickey Mouse, die gebaseerd zijn op de verschillende bekende rollen waarin we hem hebben gezien, zoals Steamboat Willie en Brave Little Tailor.

Disney Epic Mickey: Rebrushed verschijnt 24 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Epic Mickey: Rebrushed

Ontwikkelaar:

Purple Lamp Studios

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

24 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord