Dit zijn de nieuwe Pokémon in The Teal Mask DLC

Geplaatst:

We kunnen ons in ieder geval gaan opmaken voor drie nieuwe Pokémon in the eerste DLC van Pokémon Scarlet en Violet, genaamd The Teal Mask. Maak kennis met Okidogi, Munkidori en Fezandipiti!

The Teal Mask is het eerste deel in de Hidden Treasure of Area Zero-uitbreiding. In dit deel gaan spelers op pad naar de Kitakami-regio. In deze regio wachten er drie nieuwe Pokémon op de spelers: Okidogi, Munkidori en Fezandipiti. Deze Pokémon zijn geliefd in het dorp en daarom hebben de bewoners standbeelden gebouwd ter ere van hun rol van bewakers van Kitakami. De designs zijn simpel doch effectief. Een grote hond, een brutale aap en een sierlijke kraanvogel - allemaal met paarse versiersels. Wellicht dat we hier meer over leren wanneer The Teal Mask officieel lanceert.

Check hier onze review van Pokémon Violet. Lees hier onze guide over shiny hunting in Pokémon Scarlet & Violet.

Pokmon The Teal Mask nieuw1

Pokémon Scarlet en Violet zijn nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. The Teal Mask verschijnt in de herfst van 2023.

Bron: Pokémon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord