Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

DLC voor Mirror's Edge en PC versie begin 2009

Gamers die van plan zijn om Mirror's Edge te gaan kopen hebben nu een extra goede reden om dat te gaan doen. DICE, de studio van Electronic Arts die de game heeft ontwikkelt, heeft vandaag aangekondigd dat we begin 2009 downloadable content voor de game kunnen verwachten. Wat we van deze DLC mogen verwachten is nu nog niet bekend, al zou het goed kunnen dat we nieuwe levels voor het spel voorgeschoteld gaan krijgen.

Naast de aankondiging voor de downloadable content deed DICE nog een uitspraak over de PC versie van het spel. De PC gamers zullen in ieder geval langer moeten wachten dan de mensen met een PlayStation 3 of Xbox 360, en vandaag is bekend geworden dat ze nog geduld moeten hebben tot januari volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?