Check hier alle The Triple-i Initiative content

Downloadnieuws: DiRT Rally racet de Steam Store binnen

Geplaatst: 10 december 2015 14:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Deze week komen we ook weer met een overzicht van het downloadnieuws. Hierin lichten we een aantal games eruit die deze week in de aanbieding zijn of zijn geïntroduceerd in de Nintendo eShop, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace, Google Play Store, AppStore en Steam Store.

Steam: DiRT Rally

Deze week is DiRT Rally de Steam Store in geracet. Dit nieuwste deel in de DiRT-serie geeft fans weer de controle over diverse rallywagens waarmee geracet kan worden door zand, modder en sneeuw. De game kost normaal 44,99 euro, maar is tot en met 14 december verkrijgbaar voor 38,24 euro. DiRT Rally zal naast de pc ook verschijnen voor de consoles, en doet dit op 5 april 2016.

PSN: PES 2016 Free To Play

In september kwam Konami met PES 2016 en de game werd in onze beloond met vier en een halve ster. Konami heeft deze week een free-to-play versie van de voetbalgame vrijgegeven voor de PlayStation 4 en PlayStation 3. Spelers krijgen hiermee toegang tot de Exhibition Modus, Training Modus en MyClub. Daarnaast is het mogelijk om vriendschappelijke wedstrijden te spelen met zeven clubs waaronder Bayern Munchen, Juventus en AS Roma. Tot slot wordt PES 2016 Free To Play na de lancering ondersteunt met content updates en nieuwe gameplaymogelijkheden.

Xbox Live: Battlefield 4 en Battlefield Hardline

Deze week zijn Battlefield 4 en Battlefield Hardline in de aanbieding voor de Xbox-platformen. Naast de standaard- en Premium-versie worden er ook diverse bundels aangeboden en deze content is allemaal aan te schaffen met 50% korting. Battlefield 4 bedient shooterfans op hun wenken met destructie, vette wapens en legervoertuigen. Battlefield: Hardline pakt het anders aan. Hierin geen landen die elkaar bestrijden, maar de politie die het opneemt tegen criminelen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT Rally

Series

Diablo

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 december 2015

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer