Dragon's Dogma 2 in actie in nieuwe trailer

Geplaatst:

Capcom was te gast tijdens de State of Play en nam een nieuwe trailer van Dragon's Dogma 2 mee. Het verse beeldmateriaal focust zich vooral op de actie.

Ja, want de felbegeerde RPG zit vol met geduchte opponenten. Van draken tot minotaurussen - Dragon's Dogma 2 zit bomvol met fantasierijke conflicten. Gelukkig is jouw party goed voorbereid op de vele gevaren die schuilen in Gransys. Als één van de gefabelde Arisen heb je zelf ook een arsenaal waar je u tegen zegt. Iets wat opvalt in de trailer, is dat de protagonist wisselt van 'Vocations'. Dit zijn de speelbare classes in Dragon's Dogma. In de originele game was je gebonden aan je 'Vocation', maar nu lijkt het erop dat spelers meer vrijheid ervaren in het wisselen van hun speelstijl. Of dit geldt voor alle speelstijlen of dat er één specifieke alleskunner in de game aanwezig is, dat is voor nu niet bekend.

Dragon's Dogma 2 verschijnt op 22 maart voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon's Dogma 2

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord