Drie Call of Duty-games onderweg naar Xbox Cloud Gaming

-

Call of Duty: Black Ops 6, Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone zijn straks speelbaar via Xbox Cloud Gaming voor Game Pass Ultimate-leden. Dit maakt Xbox bekend via een blogpost.

Dit is een grote stap voor Xbox, want de overname van Activision|Blizzard heeft flink wat teweeg gebracht. Vooral Call of Duty was een pijnpunt voor de oppositie, maar mede met de belofte dat Call of Duty geen exclusive zou worden en gedeelde streamrechten met Ubisoft, werd de deal goedgekeurd. Nu kondigt Xbox aan dat vanaf 25 oktober om 19:00 Game Pass Ultimate-abonnees via Xbox Cloud Gaming aan de slag kunnen met Call of Duty: Black Ops 6, Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone. Dit is op de releasedag van Black Ops 6. Het moge duidelijk zijn dat Microsoft alle zeilen bijzet om de lancering van de aankomende CoD-game zo groots mogelijk uit te pakken.

Call of Duty: Black Ops 6 is beschikbaar vanaf 25 oktober (toevallig) voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Game Pass Ultimate.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord