Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score -

E3: maak het nachtleven onveilig in nieuwe gameplaybeelden Far Cry 2

Far Cry 2 gooit het over een andere boeg en laat je deze keer in Afrika rondbanjeren. Je dwaalt rond tussen olifanten, zebra's en natuurlijk tot op de grond toe bewapende Afrikanen.

Met een vijf bij vijf kilometer grote omgeving kun je gaan en staan waar je wilt. Dankzij de grote open wereld kun je zelf bepalen hoe en wanneer je de missies wilt doen. Het onderstaande demonstratiefilmpje van Ubisoft op de E3 geeft hiervan een indruk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?