Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

EA niet zeker over releasedatum Mirror's Edge

Aanstaande donderdag (13 november) kunnen PlayStation 3 en Xbox 360 bezitters al aan de slag met het originele Mirror's Edge. Echter is het nog maar afwachten hoe de pc-gamers er aan toe zijn. Het is zelfs de vraag of de game nog wel dit jaar zal verschijnen.

Electronic Arts, de uitgever van de game, kan dus nog niets met zekerheid zeggen over een datum voor de pc-versie. Ze hopen op een release voor kerst, maar als dat er niet inzit moeten we rekenen op een release in januari volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?